S.P.A.

SERVICII PENTRU ADMINISTRATOR (MANAGERUL COMUNITĂȚII)

Fie că ești desemnat ca manager al comunității, fie că ești membru al acesteia, serviciile și comunicarea sunt transmise transparent și cu maxim de ușurință în ambele sensuri.

INFORMĂRI

Informațiile cele mai utile pot fi transmise instantaneu către toți cei interesați. Informarea se concepe în modulul administrativ apoi toți membrii setați ca și destinatari o vor primi, individual și foarte rapid, sub forma unui anunț pe pagina principală a aplicației fiecărui membru.

VOT

Votul decizional poate fi acordat de către membrii decizionali aleși să reprezinte comunitatea (președinte, comitet) așa cum regulamentul permite. Rezultatul votului va fi generat automat și apoi va putea fi transmis către toți membrii pentru a se crea cea mai transparentă informare posibilă.

POLL

Se pot supune atentiei întregii comunități o multitudine de subiecte pentru a obține un feedback util. Rezultatul poll-ului va fi furnizat automat de sistem la sfârșitul perioadei setate.

REZERVĂRI

În cazul în care comunitatea beneficiază de facilități precum teren de tenis, teren de baschet, piscină, sală de evenimente etc., acestea pot fi puse la dispoziția comunității printr-un sistem de rezervări foarte bine organizat.

ACCES AUTO

Securitatea unei comunități este un factor determinant pentru toți cei care au ales să facă parte din aceasta. Aplicația poate reglementa accesul în comunitate într-un mod sigur, ușor și confortabil prin legarea la sistemul de control/acces deja folosit sau la viitoare sisteme.

FORMULAREA DE SOLICITĂRI

Este modul cel mai profesionist și organizat pentru a fi la dispoziția solicitărilor membrilor. Trimiterea solicitărilor/cererilor/informațiilor de către membri către management se face în sistem de ticketing. Solicitarea formulată va avea automat statusul în care aceasta se află (Primit, În Lucru, Rezolvat) ceea ce oferă, în mod profesionist, vizibilitate și transparență a comunicării.

FACTURA

Aplicația se poate lega prin API de softul de administrare deja folosit, iar facturile vor fi trimise către fiecare membru personal. Nu este nevoie să fie facută nici o acțiune suplimentară în acest sens, decât o setare inițială a sistemului care va trimite apoi automat factura. Dacă beneficiezi de softul nostru de administrare CAM, atunci ai deja inclusă această funcție (vezi softul CAM). În plus, se poate seta și statusul plății (dacă factura este plătita sau nu) și se poate programa transmiterea unui mesaj automat în cazul în care plata nu se efectuează până la o anumită dată. Cel care primește factura pe aplicație va avea acces la situația curentă și la detaliile acesteia.

MODULUL DE ADMINISTRARE

Modulul de administrare este special dedicat managementului și reprezintă un “centru de comandă” prezent pe web, ușor de accesat și utilizat. Setarea și configurarea se fac foarte ușor: se introduce lista membrilor (în cel mai simplu posibil, prin export dintr-un excel) apoi se configurează roluri, atribuții și permisiuni selectând simplu DA sau NU. Pentru o mai mare ușurință, toate rubricile sunt prestabilite iar configurarea finală se poate face în 10 minute. În plus, echipa noastră tehnică oferă online si telefonic tot suportul de care este nevoie.

CATALOG DE SERVICII

În cazul în care comunitatea beneficiază de facilități precum teren de tenis, teren de baschet, piscină, sală de evenimente etc., acestea pot fi puse la dispoziția comunității printr-un sistem de rezervări foarte bine organizat.

A2M

1. Servicii oferite de Asociație/ Firma de administrare

În calitate de manager al comunității, se pot oferi servicii pentru a sta aproape de necesitățile tuturor: alocarea unui tehnician pentru constatări și reparații, mentenanță cladire/ansamblu rezidențial sau a spațiilor verzi și grădinilor, eliberarea de adeverințe, citirea contoarelor de apă etc.
Serviciile pot fi diverse și prin intermediul aplicației, pot fi aduse toate la cunoștința utilizatorilor. Mai mult, pot fi oferite chiar pe bază de programare, ceea ce este un avantaj major pentru că ajută la reducerea volumului de muncă sau alocarea de resurse importante: costuri, personal și timp.

M2M

2. Servicii oferite de membri catre ceilalti membri

Într-o comunitate, membrii își pot oferi diverse servicii specializate (ca firmă sau ca persoane fizice) către toți ceilalți din comunitate. Sunt preferate astfel de cazuri pentru că există din start o foarte mare încredere conferită de statutul de membru al aceleiași comunități. Pentru aceste cazuri, administratorul este cel care aprobă introducerea acestora.

E2M

3. Servicii oferite de către furnizori externi

Pentru că nevoile unei comunități sunt foarte diverse și pot include și spațiile proprii, modulul “Catalog de servicii” va conține și furnizori specializați puși la dispoziție de aplicație: designeri, asiguratori, firme de amenajări interioare, curățenie, relocări etc. Acestei baze de date îi vor putea fi adăugate orice servicii conexe sunt considerate necesare.

BENEFICII UNICE ALE
APLICAȚIEI CONCIERGO

#1. Versatilitate și adaptabilitate în funcție de fiecare comunitate

Administrarea și managementul se setează în funcție de cerințele specifice fiecărei comunități din portofoliu.

#2. Automatizări ale sistemului privind transmiterea de informări și remindere

Acestea au rolul de a asigura o maximă eficiență pentru că informațiile vor fi trimise automat, iar sistemul este conceput să transmită remindere doar destinatarilor care nu au reacționat anterior. De exemplu, trimiterea facturii lunare se poate face direct din softul financiar. Sistemul poate fi setat să trimită automat un reminder despre ultima zi de plată doar celor care nu au plătit, întrucât nu are rost să fie deranjați și cei care au achitat deja.

#3. Sistem complet și complex de transmitere și recepționare a informărilor și reminderelor

Informările și reminderele vor fi trimise și recepționate automat în aplicație, dar pot fi transmise și recepționate și pe email sau SMS. Alegerea aparține membrului, care poate decide oricare din aceste moduri alternative de primire a informărilor.

#4. Istoric al comunicarii - transparență și continuitate

Istoricul ajută să fie ținută evidența exactă a comunicării informărilor, consultărilor și a deciziilor luate de-a lungul timpului. Acest lucru oferă și o continuitate perfectă pentru că informațiile vor fi disponibile și pentru un nou reprezentant al echipei de management.

#5. Integrare cu sisteme folosite de comunitate sau furnizorii de servicii

Aplicației îi pot fi integrate o multitudine de softuri ale managementului (financiare - pentru transmitere factură sau pentru accesul auto - barieră pe baza de apel telefonic, citire numere de înmatriculare) dar și ale restaurantelor, cafenelelor, bazelor sportive - pentru rezervări. Singurul pas necesar este furnizarea codului API, apoi echipa noastră tehnică va putea crea legatura între softuri.

#6. Generare automată ale rezultatelor poll-urilor și voturilor

Partea esențială a unui poll sau vot este rezultatul acestuia. Va putea fi stabilit pragul/procentul de acceptare, iar rezultatul este generat automat, fără erori umane.

#7. Protejarea identității votanților în cazul poll-urilor

Scopul unui poll este de a se consulta membrii în condițiile în care aceștia îți exprimă opțiunea în mod anonim. Va fi inregistrată doar opțiunea aleasă, nu și persoana care a făcut-o.

#8. Sistem de gestiune fără nici un efort al membrilor și afiliaților

Membrii își vor putea înscrie singuri coproprietarii, chiriașii sau reprezentanții, fiecare categorie având drepturi prestabilite (de exemplu un chiriaș nu poate vota, dar poate fi informat despre propuneri).

#9. Roluri clare și prestabilite pentru membri și invitații acestora

Membrii au toate drepturile conferite de acest statut, iar pentru invitații acestora sunt stabilite anumite limitări precum lipsa dreptului de a participa la un poll sau de a vota.

*Integrarea poate genera un cost suplimentar
**Integrarea poate genera un cost suplimentar. Dacă se folosește softul nostru CAM, atunci integrarea este disponibilă gratuit

CE CÂȘTIGI

OFERTA DE LANSARE

PRET SPECIAL
0,3 +tva /luna / membru
  • Calcul dinamic, în funcție de fluctuația membrilor
  • Cost zero pentru noii utilizatori invitați de către membrii (coproprietar, chiriaș, reprezentant)
  • Spațiu de stocare 5GB (?) pe server
Popular

BONUSURI ȘI SERVICII SUPLIMENTARE

ALE OFERTEI DE LANSARE

CE CÂȘTIGI