Factura

Aplicatia poate comunica cu softul nostru de administrare CAM (link cu pagina softului) sau cu un alt soft de administrare iar facturile vor fi trimise automat si afisate in aplicatia proprie a fiecare membru. 

Avantajul este ca nu sunt necesare actiuni suplimentare din partea echipei de administrare iar membri au la dispozitie oricand informatii despre factura curenta si statusul acesteia sau despre istoricul facturilor.

Solicitari

Este un mod profesionist de a fi la dispozitia solicitarilor membrilor si in acelasi timp elimina modul mai putin adecvat de receptionare al acestora prin intermediul retelelor de socializare de tipul grupurilor de Facebook si Whatsapp.

Managerul comunitatii va avea astfel la dispozitie un mijloc prin care va putea raspunde organizat, va avea in permanenta acces la statusul fiecarei solicitari in parte (Primit, In Lucru, Rezolvat) si va avea un tracking al acestora. 

In plus, solicitarile sunt structurate pe domeniile sau subiectele pentru care aceastea au fost deschise iar acest feature impreuna cu accesul istoric constituie o baza importanta de analiza a problemelor comunitatii si a feedback-ului membrilor.

Prin identificarea tipului de necesitati, a importantei si frecventei acestora, se pot anticipa si adapta servicii, se pot lua decizii pentru viitor si se imbunateste semnificativ calitatea comunicarii.

 

Informari si Votare

Modulul de transmitere Informari este conceput pentru a crea si transmite cat mai eficient posibil o informare/notificare, adica prin urmarea doar a 3 pasi simpli: Descriere, Alegere destinatari, Trimitere.  

Am acordat o importanta sporita pentru Alegerea destinatarilor intrucat scopul este ca informarile sa se primeasca doar de cine trebuie cand trebuie, membri avand parte de o experienta de relationare mult mai buna prin evitarea primirii de informatii inutile.

Modulul de votare/poll-uri asigura obtinerea celui mai util feedback din partea membrilor, un feedback care este greu de obtinut si apoi de cuantificat pe celelalte cai cunoscute pana acum, precum: organizari de intalniri, consultare pe mail sau pe grupuri de pe retele de socializare. 

Prin faptul ca am setat sistemul ca votul/poll-ul sa aiba un caracter secret, se obtine un nivel de implicare mult mai mare din partea tuturor membrilor precum si rezultate reale, influentate doar de propria parere. 

Acces Auto

Exista 3 provocari principale pentru accesul auto (sau de persoane) intr-o comunitate: siguranta, usurinta in utilizare, respectarea intimitatii.

Aplicatia poate comunica cu alte sisteme existente sau viitoare (tip acces gate etc) si iar functionalitatile acestui modul sunt presetate sa poate rezolva cele trei provocari:
1. Siguranta –  vor avea acces doar membri care sunt inregistrati si validati. 

Membri pot permite accesul pe durata limitata pentru invitati, servicii tip Taxi sau tip Uber, livratori etc si isi vor asuma responsabilitatea pentru permiterea accesului acestora.

2. Usurinta in utilizare – Introducerea in baza de date se face simplu si in timp real, la fel si update-ul. Accesul invitatilor se acorda de pe aplicatia proprie in doar cateva secunde. 

3. Respectarea intimitatii – nu sunt vizibile in sistem numarul de intrari sau iesiri si orele la care s-au efectuat. Acestea raman intr-o baza de date care poate fi pusa doar la dispozitia autoritatilor intr-un cadru legal si justificat.

 

BENEFICII UNICE ALE
APLICAȚIEI CONCIERGO

BENEFICII UNICE ALE
APLICAȚIEI CONCIERGO

#1. Versatilitate și adaptabilitate în funcție de fiecare comunitate

Administrarea și managementul se setează în funcție de cerințele specifice fiecărei comunități. Portofoliul poate contine oricate comunitati se doreste, pot exista ai multe conturi in platforma de administrare

#2. Automatizări ale sistemului privind transmiterea de informări și remindere

Acestea au rolul de a asigura o maximă eficiență pentru că informațiile vor fi trimise automat, iar sistemul este conceput să transmită remindere doar destinatarilor care nu au reacționat anterior, nu si celor care deja au avut

#3. Sistem complet și complex de transmitere și recepționare a informărilor și reminderelor

Informările și reminderele vor fi trimise și recepționate automat în aplicație, dar pot fi transmise și recepționate și pe email sau SMS. Alegerea aparține membrului, care poate decide oricare din aceste moduri alternative de primire a informărilor.

#4. Istoric al comunicarii - transparență și continuitate

Istoricul ajută să fie ținută evidența exactă a comunicării informărilor, consultărilor și a deciziilor luate de-a lungul timpului. Acest lucru oferă și o continuitate perfectă pentru că informațiile vor fi disponibile și pentru un nou reprezentant al echipei de management.

#5. Integrare cu sisteme folosite de comunitate sau furnizorii de servicii

Aplicației îi pot fi integrate o multitudine de softuri ale managementului (financiare - pentru transmitere factură sau pentru accesul auto - barieră pe baza de apel telefonic, citire numere de înmatriculare) dar și ale restaurantelor, cafenelelor, bazelor sportive - pentru rezervări. Singurul pas necesar este furnizarea codului API, apoi echipa noastră tehnică va putea crea legatura între softuri.

#6. Generare automată ale rezultatelor voturilor/poll-urilor

Partea esențială a unui vot/poll este rezultatul acestuia. Va putea fi stabilit pragul/procentul de acceptare, iar rezultatul este generat automat, fără proceduri suplimentare de numarare sau erori umane.

#7. Protejarea identității votanților în cazul voturilor/poll-urilor

Scopul unui vot/poll este de a se consulta membrii în condițiile în care aceștia îți exprimă opțiunea în mod anonim. Va fi inregistrată doar opțiunea aleasă, nu și persoana care a făcut-o.

#8. Sistem de gestiune fără nici un efort al membrilor și afiliaților

Membrii își vor putea înscrie singuri coproprietarii, chiriașii sau reprezentanții, fiecare categorie având drepturi prestabilite (de exemplu un chiriaș nu poate vota, dar poate fi informat despre propuneri).

#9. Roluri clare și prestabilite pentru membri și invitații acestora

Membrii au toate drepturile conferite de acest statut, iar pentru invitații acestora sunt stabilite anumite limitări precum lipsa dreptului de a participa la un vot sau un poll.

*Integrarea poate genera un cost suplimentar
**Integrarea poate genera un cost suplimentar. Dacă se folosește softul nostru CAM, atunci integrarea este disponibilă gratuit

CE CÂȘTIGI IN MOD DIRECT

Pachete

Abonament lunar (euro)
 • Numar utilizatori
 • GRATUIT primele 2 luni utilizare
 • Asistenta setare initiala, introducere si import date
 • Tailor4Soft(serviciu de evaluare, adaptare, personalizare, integrare sisteme externe)

Link50

15

 • max. 50
 •  
 •  
 •  

Link100

20

 • 51 - 100
 •  
 •  
 •  

Link200

30

 • 101 - 200
 •  
 •  
 •  

Link300

45

 • 201 - 300
 •  
 •  
 •  

Link500

60

 • 301 - 500
 •  
 •  
 •  

Link750

100

 • 501 - 750
 •  
 •  
 •  

Link1000

150

 • 750 - 1000
 •  
 •  
 •  

OFERTA DE LANSARE

PRET SPECIAL
0,3 +tva /luna / membru
 • Calcul dinamic, în funcție de fluctuația membrilor
 • Cost zero pentru noii utilizatori invitați de către membrii (coproprietar, chiriaș, reprezentant)
 • Spațiu de stocare 5GB (?) pe server
Popular

BONUSURI ȘI SERVICII SUPLIMENTARE

ALE OFERTEI DE LANSARE

Catalog Servicii

Un atu deosebit al managerului in relatia cu comunitatea il constituie faptul ca acesta poate selecta, inscrie sau aproba atat servicii care care deservesc intreaga comunitate cat si servicii care se adreseaza spatiilor individuale.

In acest fel, managerul comunitatii poate fi aproape de comunitatea lui prin punerea la dispozitie a unor servicii complete oferite de:

Managerul Comunitatii

Prin servicii proprii sau asimilate managementului, de genul actelor administrative (formulare, documente, aprobari, proceduri), procedurilor tehnice (alocarea unui technician dedicat, echipa de mentenanta, de curatenie etc) sau servicii ale partenerilor si colaboratorilor alesi de catre managerul comunitatii Un alt aspect important este facilitarea si organizarea folosintei unor facilități de care comunitatea poate beneficia, cum ar fi teren de tenis, teren de baschet, piscină, sală de evenimente etc., acestea putand fi puse la dispoziția comunității printr-un sistem de rezervări foarte bine organizat.

Baza de date ConcierGO

Pentru ca gama serviciile oferite sa acopere o plaja cat mai larga de necesitati, comunitatea va beneficia de servicii inscrise si oferite de baza de date a ConcierGO. Aceste servicii sunt verificate si calificate inainte de inregistrarea lor in baza de date si vor fi alocate in functie de locatia si specificul comunitatii (rezidential, office, comercial)

Membri

Organizam si aducem in prin plan o categorie foarte apreciata de servicii: servicii ale membrilor catre ceilalti membri.
Aprecierea acestui tip vine din nivelul sporit de incredere care se manifesta atat de catre membrul care ofera cat si de catre cel care beneficiaza de aceste servicii.

Managerul comunitatii poate incuraja oferirea de astfel de servicii si are ultimul cuvant in ceea ce priveste aprobarea si publicarea acestora.