ConcierGO!a

Asistent tau personal care te conecteaza virtual la comunitatea din care faci parte.

Este prima aplicatie din lume conceputa sa apropie managementul si serviciile unei comunitati de oamenii care le folosesc.

Despre aplicatia ConcierGo!

O buna comunicare este un factor determinant pentru calitatea relatiilor interumane dintr-o comunitate de aceea aplicatia a fost conceputa pentru a transforma in placere necesitatea de a fi informat, de a alege, de a propune, de a beneficia comod de toate serviciile.

SPA

Fie ca esti desemnat ca manager al comunitatii, fie ca esti membru al acesteia, serviciile si comunicarea sunt transmise transparent si cu maxim de usurinta in ambele sensuri

SPM

Faci parte din comunitatea pe care ti-ai dorit-o iar accesul celorlalti se face doar pe baza de invitatie (Members Only) deci fara ca altcineva neaprobat sa poata face parte din aceasta. Criteriile de acces ale membrilor permanenti sunt clare, fiind stabilita o procedura securizata chiar si pentru accesul temporar.

Cum functioneaza

ConcierGO are 2 componente majore interdependente: Modulul de Administrare si Aplicatia ConcierGO

Cui se adreseaza Aplicatia ConcierGO!

ConcierGO! este prima aplicatie de acest gen din lume si este conceputa pentru a facilita interactiunea in ambele sensuri intre cel care managerieaza comunitatea si membrii care o compun.

ConcierGO se adreseaza in principal asociatiilor de proprietari din imobile rezidentiale si condominiumuri dar poate fi folosita in egala masura pentru cladiri de birouri, malluri, clinici, diverse asociatii profesionale sau de agrement.

Datorita faptului ca aplicatia este configurabila si versatila, poate satisface nevoile specifice ale organizarilor de orice tip care presupun "un centru de comanda" si membrii cu un anumit grad de stabilitate.

Acestia pot fi: asociatii vanatoresti, pescaresti, uniuni ale avocatilor, notarilor, arhitectilor, ale producatorilor sau grupari de artisti, lanturi hoteliere, francize sau afaceri de orice tip care comunica cu parteneri, colaboratori, actionari, furnizori sau angajati.

Modulele ConcierGO si rolul acestora

Ce poate face aplicatia pentru deplinul confort al unei intregi comunitati

INFORMARI

Cea mai eficienta modalitate de a trimite informari

SPA

Informatiile cele mai utile pot fi transmise instantaneu catre toti cei interesati. Informarea se concepe in modulul administrativ apoi toti membrii setati ca si destinatari o vor primi, individual si foarte rapid, sub forma unui anunt pe pagina principala aplicatiei individuale a fiecarui membru

SPE

ConcierGO! a fost creata pentru a oferi accesul la informari printr-o simpla accesare a aplicatiei proprii de pe telefonul mobil.

POLL

Cea mai eleganta si transparenta metoda de consultare a tuturor membrilor

SPA

Se pot supune atentiei intregii comunitati o multitudine de subiecte si obtine un feedback util. Rezultatul poll-ului va fi furnizat automat de sistem la sfarsitul perioadei setate

SPM

Calitatea de membru inseamna ca acordarea unui feedback poate duce la imbunatatirea unei serviciu tot asa cum exprimarea propriei alegeri poate conta pentru luarea unei decizii. Esti important pentru comunitatea ta pentru ca vei contribui la tot ce se realizeaza pentru aceasta deci prin participarea la un Poll vei putea fii consultat si iti vei exprima o parere sau o alegere de care se va tine cont

VOT

Modul cel mai profesionist prin care se iau decizii de catre membrii decizionali alesi

SPA

Votul decizional poate fi acordat de catre membrii decizionali alesi sa reprezinte comunitatea (presedinte, comitet) asa cum regulamentul permite. Rezultatul votului va fi generat automat si apoi va putea fi transmis catre toti membrii pentru a se crea cea mai transparenta informare posibila.

SPM

Vei fi mereu informat asupra deciziilor celor pe care deja i-ai imputernicit sa le ia in numele tau (presedintele, comitetul) pentru ca rezultatul decizei acestora se va transmite catre tine

ACCES AUTO

Accesul auto/persoane este ultra-facil dar in acelasi timp si strict controlat*

SPA

Securitatea unei comunitati este un factor determinant pentru toti cei care au ales sa faca parte din aceasta. Aplicatia poate reglementa accesul in comunitate intr-un mod sigur, usor si confortabil prin legarea la sistemul de control acces deja folosit sau la viitoare sisteme.

SPM

Una din cele mai importante componente ale unei comunitati este securitatea pe care o ofera, aceasta trebuie sa fie la cote maxim posibile. Un sistem de acces controlat si de multe ori dificil este transformat prin intermediul aplicatei intr-unul foarte confortabil si usor.

Prin intermediul aplicatiei poti scapa de deplasari sau comunicari telefonice, mail-uri etc prin care trebuie sa anunti admistratia ca ti-ai schimbat autoturismul personal sau de serviciu.

Datele se pot introduce foarte simplu direct in aplicatia proprie apoi vei primi acceptul de acces pentru noul numar al masinii. In cazurile mult mai dese ale prietenilor in vizita, ale comenzilor tip Uber, curieri, livrari etc, este chiar si mai simplu: se introduce numarul si perioada de valabilitate a accesului.

FACTURA

Transmiterea si receptionarea facturii lunare direct pe aplicatie

SPA

Aplicatia se poate lega prin API de softul de administrare deja folosit iar facturile vor fi trimise catre fiecare membru, personal. Nu este nevoie sa fie facuta nico actiune suplimentara in acest sens decat o setare initiala a sistemului care va trimite apoi automat factura. Daca beneficiezi de softul nostru de administrare CAM atunci ai deja inclusa aceasta functie (vezi softul CAM)

In plus, se poate seta si statusul platii (daca factura este platita sau nu) si se poate programa transmiterea unui mesaj automat in cazul in care plata nu se efectueaza pana la o anumita data. Cel care primeste factura pe aplicatie va avea acces la situatia curenta si la detaliile acesteia.

SPM

Primesti factura direct in modulul din aplicatie dedicat acestei functionalitati. Vei putea consulta factura dar vei avea acces si la datele care au generat-o deci vei putea sti in orice moment pentru ce platesti.

REZERVARI

Rezervari direct din aplicatie ale facilitatilor existente.

SPA

In cazul in care comunitatea beneficiaza de facilitati precum teren de tenis, teren de baschet, piscina, sala de evenimente etc, acestea pot fi puse la dispozitia comunitatii printr-un sistem de rezervari foarte bine organizat.

SPM

Ai ales sa faci parte dintr-o comunitate care dispune de anumite facilitati. Vei putea sa beneficiezi de acestea in cel mai simplu si mai placut posibil, prin rezervarea direct din aplicatie a zilei si orei care iti convin.

FORMULAREA DE SOLICITARI

Solicitari in sistem Ticketing primite de la membrii

SPA

Este modul cel mai profesionist si organizat mod de a fi la dispozitia solicitarilor membrilor. Trimiterea solicitarilor/cererilor/informatiilor de catre membri catre management se face in sistem de ticketing. Solicitarea formulata va avea automat statusul in care aceasta se afla (Primit, In Lucru, Rezolvat) ceea ofera, in mod profesionist, vizibilitate si transparenta a comunicarii.

SPM

In calitate de membru, vei putea solicita, adresa o cerere sau informare prin intermediul acestui modul. Avantajul imediat este ca statusul (Primita, In lucru, Rezolvat) solicitarii va fi mereu vizibil

CATALOG DE SERVICII

1. Servicii oferite de Asociatie/ Firma de administrare (A2M)

SPA

In calitate de manager al comunitatii, se pot oferi servicii pentru a sta aproape de necesitatile comunitatii: alocarea unui tehnician pentru constatari si reparatii, mentenanta cladire/ansamblu rezidential sau a spatiilor verzi si gradinilor, eliberarea de adeverinte, citirea contoarelor de apa etc

Serviciile pot fi diverse si prin intermediul aplicatiei pot fi aduse toate la cunostinta utilizatorilor. Mai mult, pot fi oferite chiar pe baza de programare ceea ce este un avantaj major pentru ca ajuta la reducerea volumului de munca sau alocarea de resurse importante: costuri, personal si timp.

SPM

Prin intermediul aplicatiei vei avea acces la serviciile administrative deja incluse pentru intreaga comunitate si le vei putea accesa sau chiar rezerva in functie de programul tau.

2. Servicii oferite de membrii catre ceilalti membrii (M2M)

SPA

Intr-o comunitate, membrii isi pot oferi diverse servicii specializate (ca firma sau ca persoane fizice) catre toti ceilalti din comunitate. Sunt preferate astfel de cazuri pentru pentru ca exista din start o foarte mare incredere conferita de statutul de membru al aceleiasi comunitati. Pentru aceste cazuri, administratorul este cel care aproba introducerea acestora.

SPM

Exista posibilitatea de a oferi un serviciu catre comunitate intr-un mod profesionist inscriind serviciul propriu in modulul "Catalog de servicii". Vor putea fi vizible datele de contact (mail, telefon, site) precum si o descriere a activitatii (text, imagini etc) si chiar poti alege sa oferi aceste servicii pe baza de programare direct din aplicatie

3. Servicii oferite de catre furnizori externi (E2M)

SPA

Pentru ca nevoile unei comunitati sunt foarte diverse si pot include si spatiile proprii, modulul "Catalog de servicii" va contine si furnizori specializati pusi la dispozitie de aplicatie: designeri, asiguratori, firme de amenajari interioare, curatenie, relocari etc. Acestei baze de date ii vor putea fi adaugate orice servicii conexe sunt considerate necesare.

SPM

In cazul in care este necesar un serviciu pentru spatiul propriu precum amenajari interioare, servicii de mentenanta echipamente proprii (centrala termica, AC), curatenie sau de interventia unui instalator, vei putea gasi in "Catalogul de servicii" furnizori pentru aceste servicii, fiecare fiind alocat conform specialitatii sale.Un avantaj major il va constitui faptul ca furnizorii vor fi targetati pentru comunitatea din care faci parte.

MODULUL DE ADMINISTRARE

SPA

Modulul de administrare este special dedicat managementului si reprezinta un "centru de comanda" prezent pe web, usor de accesat si utilizat.

Setarea si configurarea se fac foarte usor: se introduce lista membrilor (cel mai simplu posibil, export dintr-un excel) apoi se configureaza roluri, atributii si permisiuni selectand simplu DA sau NU. Pentru o mai mare usurinta, toate rubricile sunt prestabilite iar configurarea finala se poate face in 10 minute. In plus, echipa noastra tehnica ofera online si telefonic tot suportul de care este nevoie.

BENEFICII UNICE ALE APLICATIEI CONCIERGO

#1. Versatilitate si adaptabilitate in functie de fiecare comunitate

SPA

Administrarea si managementul se seteaza in functie de cerintele specifice fiecarei comunitatii din portofoliu.

SPM

Configurabilitatea aplicatiei in functie de specificul comunitatii insemna ca nu vei fi bombardat cu informatii inutile si ca vei avea acces doar la informatiile care te intereseaza

#2. Automatizari ale sistemului privind transmiterea de informari si remindere

SPA

Acestea au rolul de a asigura o maxima eficienta pentru ca informatiile vor fi trimise automat, iar istemul este conceput sa transmita remindere doar destinatarilor care nu au reactionat anterior.De exemplu, trimiterea facturii lunare se poate face direct din softul financiar. Sistemul poate fi setat sa trimita automat un reminder despre ultima zi de plata doar celor care nu au platit, nu are rost sa fie deranjati si cei care au platit deja.

SPM

Automatizarile au fost gandite astfel incat sa fii sigur ca se primesc doar informatiile necesare. Vei primi doar ce iti este strict destinat, iar in felul acesta se evita supra-comunicarea specifica retelor de socializare (grupuri de mail, mesenger, wtapp)

#3. Sistem complet si complex de transmitere si receptionare a informarilor si reminderelor

SPA

Informarile si reminderele vor fi trimise si receptionate automat in aplicatie dar pot fi transmise si receptionate si pe email sau SMS. Alegerea apartine membrului care poate decide oricare din aceste moduri alternative de primire a informarilor

SPM

In calitate de utilizator al aplicatiei ai libertatea de a decide daca informarile si reminderele doresti sa le primesti si pe email sau/si prin SMS. Optiunea pentru oricare din aceste alternative se face direct din aplicatie la orice moment se doreste.

#4. Istoric al comunicarii - transparenta si continuitate

SPA

Istoricul ajuta sa fie tinuta evidenta exacta a comunicarii informarilor, consultarilor si a deciziilor luate de-alungul timpului. Acest lucru ofera si o continuitate perfecta pentru ca informatiile vor fi disponibile si pentru un nou reprezentatnt al echipei de management

SPM

Se poate accesa din aplicatie istoricul informarilor prin care vei avea la dispozitie toate informarile care ti-au fost adresate dealungul timpului. Acest lucru inseamna ca in cateva secunde se poate accesa orice informatia anterioara si utila.

#5. Integrare cu sisteme folosite de comunitate sau furnizorii de servicii

SPA

Aplicatiei ii pot fi integrate o multitudine de softuri ale managementului (financiare - pentru transmitere factura sau pentru accesul auto - bariera pe baza de apel telefonic, citire numere de inmatriculare) dar si ale restaurantelor, cafenelelor, bazelor sportive - pentru rezervari. Tot ce trebuie este furnizarea codului API apoi echipa noastra tehnica va putea crea legatura intre softuri.

SPM

Pentru deplinul tau confort, sistemul poate "colabora" cu alte softuri ale comunitatii precum cel de transmitere factura si acces auto dar si cele ale ale restaurantelor, cafenelelor, bazelor sportive pentru ca o rezervare sa se poata face simplu direct din aplicatie

#6. Generare automata ale rezultatelor poll-urilor si voturilor

SPA

Partea esentiala a unui poll sau vot este rezultatul acestuia. Va putea fi stabilit pragul/procentul de acceptare iar rezultatul este generat automat, fara erori umane

SPM

Poll-ul la care ai participat va avea un rezultat generat automat si care iti va fi transmis iar in acest fel va exista transparenta maxima

#7. Protejarea identitatii votantilor in cazul poll-urilor

SPA

Scopul unui poll este de a se consulta membrii in conditiile in care acestia isi exprima optiunea in mod anonim. Va fi inregistrata doar optiunea, nu si persoana care a facut-o

#8. Sistem de gestiune fara niciun efort a membrilor si afiliatilor

SPA

Membrii isi vor putea inscrie singuri coprietarii, chiriasii sau reprezentantii, fiecare categorie avand drepturi prestabilite (de exemplu un chirias nu poate vota dar poate fi informat despre propuneri)

SPM

In calitate de membru, poti furniza accesul la aplicatie a unui nou utilizator care este in relatie directa cu tine si cu comunitatea: coproprietar, chirias,reprezentant. Acest lucru se face foarte simplu, prin trimiterea unei invitatii direct din aplicatia proprie.

#9. Roluri clare si prestabilite pentru membrii si invitatii acestora

SPA

Membrii au toate drepturile conferite de acest statut iar pentru invitatii acestora sunt stabilite anumite limitari precum lipsa dreptului de a participa la un poll sau a vota

SPM

Calitatea de membru iti ofera toate drepturile de folosi pe deplin aplicatia iar pentru utilizatorii invitati exista anumite limitari specifice, de exemplu chiriasul nu are dreptul de a vota pentru comunitate.

Poti seta direct din aplicatie ca un nou utilizator invitat sa poata beneficia de aceleasi drepturi precum accesul la informari, acces auto, primirea facturii etc dar si de aceleasi facilitati ale comunitatii precum terenul de tenis, de baschet

Statistici (?)

Pentru o mai buna vizibilitate asupra activitatilor deja desfasurate, sistemul poate genara statistici. Pe baza acestora se pot lua decizii privind imbunatatirea sau adaptarea unor actiuni viitoare

*Integrarea poate genera un cost suplimentar
**Integrarea poate genera un cost suplimentar. Daca se foloseste softul nostru CAM atunci integrarea este disponibila gratuit

CE CASTIGI

OFERTA DE LANSARE

PRET SPECIAL
0,3 +tva /luna / membru
  • Calcul dinamic, in functie de fluctuatia membrilor
  • Cost zero pentru noii utilizatori invitati de catre membrii (coproprietar, chirias, reprezentant)
  • Spatiu de stocare 5GB (?) pe server
Popular

BONUSURI SI SERVICII SUPLIMENTARE

ALE OFERTEI DE LANSARE

CONT DEMO GRATUIT PENTRU ASOCIATII

CE CASTIGI