Despre Aplicație

CONCIERGO este Asistentul tău personal care te conectează virtual la comunitatea din care faci parte

O bună comunicare este un factor determinant pentru calitatea relațiilor interumane dintr-o comunitate. De aceea, aplicația a fost concepută pentru a transforma în plăcere necesitatea de a fi informat, de a alege, de a propune, de a beneficia comod de toate serviciile.

Cum funcționează

ConcierGO are 2 componente majore interdependente: Modulul de Administrare si Aplicația ConcierGO

Cui se adreseaza Aplicația ConcierGO!

ConcierGO! este prima aplicație de acest gen din lume și este concepută pentru a facilita interacțiunea în ambele sensuri între cel care manageriează comunitatea și membrii care o compun.

ConcierGO se adresează în principal asociațiilor de proprietari din imobile rezidențiale și condominiumuri, dar poate fi folosită în egală măsura pentru clădiri de birouri, malluri, clinici, diverse asociații profesionale sau de agrement.

Datorită faptului că aplicația este configurabilă și versatilă, acesta poate satisface nevoile specifice ale organizarilor de orice tip care presupun "un centru de comandă" și membri cu un anumit grad de stabilitate.

Aceștia pot fi: asociații vânătorești, pescărești, uniuni ale avocaților, notarilor, arhitecților, ale producătorilor sau grupuri de artiști, lanțuri hoteliere, francize sau afaceri de orice tip care comunică cu parteneri, colaboratori, acționari, furnizori sau angajați.